Nieuwe hinder Heistlaan

In januari zorgen de werken op de Heistlaan voor nieuwe hinder en gewijzigde omleidingen. Op 6 januari zal de Heistlaan voor één dag afgesloten worden aan de rotonde met de Dudzelestraat. Het verkeer moet dan omrijden via de Alfred Ronsestraat. En van 5 januari tot eind maart wordt de Fontainestraat tijdelijk terug opengesteld voor fietsers.

Op 6 januari wordt de Heistlaan 1 dag onderbroken ter hoogte van de nieuwe tunnel, aan de rotonde met de Dudzelestraat. Via deze tunnel zal de Heistlaan de nieuwe A11 kruisen. De tunnelwerken zijn al sinds april 2014 aan de gang. Op 6 januari zal de aannemer een tijdelijke brug, die nodig was voor de grondwerken, weer afbreken. Het verkeer uit beide richtingen moet die dag omrijden via de Alfred Ronsestraat, van 06u tot 18u.

Voor de fietsers wordt de Fonteinestraat tijdelijk terug opengesteld van 5 januari tot eind maart. De Fonteinestraat was sinds maart 2014 afgesloten, maar wordt nu terug opengesteld om een veilige fietsroute te kunnen garanderen.

Een overzicht van de werken en bijhorende hinder op de Heistlaan vindt u hier.

Voor vlot en veilig verkeer in West-Vlaanderen