Ter Doeststraat afgesloten

Vanaf 31 mei tot eind oktober 2015 wordt de Ter Doeststraat afgesloten tussen de N348 en de spoorwegbrug. Verkeer komende van Lissewege dat richting Brugge wil, volgt een omleiding via de N31 (Zeelaan). Verkeer richting Dudzele rijdt om via de N31 en de N348. Fietsers kunnen langs de werken rijden.

De afsluiting is noodzakelijk omdat het Agentschap Wegen en Verkeer start met de aanleg van het viaduct over de Ter Doeststraat. De werken lopen in verschillende fasen.

  • Fase 1: vanaf 31 mei tot eind oktober 2015

    Eerst bouwt de aannemer de fundering en de pijlers van het viaduct ter hoogte van de Ter Doeststraat. Die werken duren tot eind augustus. Daarna start de aannemer met de bouw van het eerste brugdek over de Ter Doeststraat. Om al deze werken veilig en vlot uit te voeren wordt de Ter Doeststraat afgesloten voor alle gemotoriseerde verkeer.

  • Fase 2: vanaf februari 2016 tot eind maart 2016

    Begin februari 2016 starten de werken aan het tweede brugdek , die werken zullen twee maanden in beslag nemen. Ook tijdens deze periode wordt de Ter Doeststraat afgesloten.

Van begin november 2015 tot eind januari 2016, of tussen beide fasen door, is de Ter Doeststraat open voor alle verkeer.

Let op! Vanaf begin oktober 2015 zal de omleiding langs de N348 aangepast worden, omdat dan de Stationsweg wordt afgesloten. In onze volgende nieuwsbrief volgt hierover meer gedetailleerde informatie.

Voor vlot en veilig verkeer in West-Vlaanderen