Interhavenweg enkele keren ‘s nachts afgesloten voor bouw viaduct

Vanaf september 2016 zal er aan de oostelijke kant van het Boudewijnkanaal gewerkt worden aan de bouw van het viaduct over de Interhavenweg. Deze werken zullen deels ’s nachts gebeuren om zo min mogelijk hinder te veroorzaken.

Een groot deel van het viaduct ten westen van het Boudewijnkanaal is al opgebouwd. De aannemer start nu ook aan de andere zijde van het kanaal. Daardoor is het nodig om de Interhavenweg op bepaalde momenten af te sluiten. De Interhavenweg werd in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 augustus een eerste keer afgesloten. In totaal zijn er 6 nachten met nachtwerk voorzien per brughelft. De eerstvolgende nachtelijke afsluiting is voorzien begin december 2016. U zal tijdig op de hoogte gebracht worden van de datums van de andere nachten.

Op momenten dat de Interhavenweg is afgesloten zal er vanaf 22u ’s avonds tot 6u ’s morgens een omleiding gevolgd moeten worden. Deze omleiding loopt in beide richtingen over de N376 (Westkapelse Steenweg).

Wie vanuit Zeebrugge komt en richting Brugge wil, volgt de N350 (A. Ronsestraat) om via de brilrotonde naar de N376 geleid te worden. Vanaf daar kan het verkeer via de Herdersbruggestraat de N348 (Stationsweg) oprijden en de weg naar Brugge vervolgen.

Verkeer komende van Knokke-Heist dient ook het traject via de N376 te volgen. Verkeer komende van Brugge met bestemming Zeebrugge en Knokke-Heist volgt de Herdersbruggestraat en de N376. Verkeer richting Zeebrugge rijdt kort door in de richting van Knokke/Sluis om vervolgens aan de rotonde ter hoogte van de N300 (Heistlaan) terug te draaien. Op die manier komt ook dit verkeer op de N350 richting Zeebrugge terecht.

160831 BDM Omleiding Interhavenweg-01

 

Voor vlot en veilig verkeer in West-Vlaanderen