Herstellingswerken in de week van 7 december

In de week van 7 december zal de aannemer putten in het wegdek herstellen. Zowel de bestaande als de tijdelijke wegen in het projectgebied van de A11, hebben immers op verschillende plekken schade opgelopen. Als de weersomstandigheden tegenzitten, kan de timing van deze werken nog opschuiven.

N31: Ter hoogte van de kruising van de N31 met de Oude Stationsweg, wordt in beide richtingen het wegdek ter hoogte van de tunnel hersteld. Dit gebeurt in 2 nachten (22u->04u), waarbij enkel het verkeer richting Zeebrugge op de N31 zal kunnen rijden. Het verkeer richting E40 zal in Lissewege omgeleid worden via de Canadezenstraat en Blankenbergse Steenweg (N371).

Blankenbergse Steenweg (N371): Ter hoogte van de kruising van de N31 met de Blankenbergse Steenweg (N371), tussen de grote en de tijdelijke rotonde, worden de putten in het oude wegdek hersteld. Tijdens deze werken, die enkele uren in beslag zullen nemen, kan enkel het verkeer richting Blankenberge passeren. Verkeer richting Brugge wordt omgeleid via de N31 en de Oostendse Steenweg (N9).

Alfred Ronsestraat: Tussen de brilrotonde en het bedrijf Bridgestone zijn er verschillende putten ontstaan in het wegdek. Tijdens deze herstellingswerken, die ook ’s nachts plaatsvinden, kunnen bestuurders altijd passeren via beurtelings verkeer.

Ook op andere locaties worden herstellingen uitgevoerd, maar deze zullen weinig verkeersimpact hebben.

Voor vlot en veilig verkeer in West-Vlaanderen