Heraanleg Alfred Ronsestraat ter hoogte van oude spoorwegovergang

In het kader van de aanleg van de A11 wordt de Alfred Ronsestraat aangepakt ter hoogte van de oude spoorwegovergang. Het wegdek wordt er volledig opgebroken, er komen nieuwe funderingen en er wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Deze heraanleg gebeurt in twee licht overlappende fasen: in een eerste fase wordt de rijstrook richting brilrotonde aangepakt. Deze werken starten vrijdag 12 augustus en lopen tot ongeveer 23 september. Vanaf 24 september wordt ook aan de rijstrook richting Zeebrugge gewerkt. Het einde van deze werken is voorzien voor begin november.

Tijdens de werken zal het verkeer moeten omrijden. In de richting van Zeebrugge gebeurt dat langs de vrije stroken op de weg (groene lijn). Voor wie richting brilrotonde en Brugge rijdt, is een omleiding uitgestippeld langs de Barlenhuisstraat en de Azi√ęstraat (rode lijn).

Verder willen wij nog melden dat de nieuwe verbindingsweg N350, tussen de N371 en de Herdersbrug, begin september aangesloten wordt op de grote rotonde. Vanaf dat moment is de Oude Zeelaan niet meer toegankelijk voor doorgaand verkeer.

160715-BDM-ARonsestraat-01 

Voor vlot en veilig verkeer in West-Vlaanderen