Fasewissel heraanleg wegdek Dudzelestraat (N376)/Oostkerkestraat (N374)

Begin juni start de tweede fase in de heraanleg van het wegdek van de Oostkerkestraat (N374). In deze fase zal de Oostkerkestraat afgesloten worden voor het verkeer.

De Oostkerkestraat zal deels afgesloten worden voor het verkeer om de beschadigde betonvakken te herstellen. Lokaal verkeer dat vandaag de Oostkerkestraat gebruikt om richting Westkapelle of Oostkerke te rijden zal via de heraangelegde Dudzelestraat en de tijdelijke weg langsheen de tunnel kunnen omrijden. Zoals vermeld starten de werken begin juni. Het einde ervan is voorzien in de zomervakantie. De concrete einddatum hangt af van verschillende factoren, zoals de herstelmethodiek en de weersomstandigheden. Wie langs de werfzone woont, zal tijdens de uitvoering van de werken via een bewonersbrief geïnformeerd worden over de bereikbaarheid van de woning.

Na de opening van de A11 eind augustus zal de tijdelijke weg langsheen de tunnel opgebroken worden en wordt de Dudzelestraat voor een tweede maal afgesloten. Op die manier kan de Dudzelestraat ter hoogte van de aansluiting met deze tijdelijke weg heraangelegd worden. Deze werken zullen ongeveer twee maanden in beslag nemen. Meer informatie hierover kan u nalezen in een volgende nieuwsbrief.

170406 ID afsluiten Oostkerkestraat 2

 

Voor vlot en veilig verkeer in West-Vlaanderen