Fasewissel heraanleg wegdek Dudzelestraat (N376)/Oostkerkestraat (N374)

Op 26 juni start de tweede fase in de heraanleg van het wegdek van de Dudzelestraat (N376) en de Oostkerkestraat (N374). In deze fase zal de Oostkerkestraat afgesloten worden voor het verkeer en de Dudzelestraat deels weer opengesteld worden. Ook voor fietsers is een omleiding voorzien. 

De Oostkerkestraat zal deels afgesloten worden voor het verkeer om de beschadigde betonvakken te herstellen. Lokaal verkeer dat vandaag de Oostkerkestraat gebruikt om richting Westkapelle of Oostkerke te rijden zal via de heraangelegde Dudzelestraat en de tijdelijke weg langsheen de tunnel kunnen omrijden. Zoals vermeld starten de werken op 26 juni. Het einde ervan is voorzien begin augustus.

Omleiding voor fietsers

Het fietspad rijrichting Heistlaan/Dudzele wordt open gesteld. Voor de fietsers op het fietspad rijrichting Westkapelle blijft de huidige omleiding via de tijdelijke weg en de Oostkerkestraat gelden. In tegenstelling met het gemotoriseerd verkeer blijft het fietspad in de Oostkerkestraat open voor beide richtingen.

170609 BDM Dudzelestraat-oostkerkestraat-01

Na de opening van de A11 eind augustus zal de tijdelijke weg langsheen de tunnel opgebroken worden en wordt de Dudzelestraat voor een tweede maal afgesloten. Op die manier kan de Dudzelestraat ter hoogte van de aansluiting met deze tijdelijke weg heraangelegd worden. Deze werken zullen ongeveer twee maanden in beslag nemen. 

 

Voor vlot en veilig verkeer in West-Vlaanderen