Kinderkamer

Mooie kinderkamerideeën

1. Sweetie taart

Voor een eigentijdse draai aan de klassieke genderspecifieke roze kwekerij kun je harmonieuze snoepkleurige tinten aanbrengen als aanvulling op de roze kleuren zoals Peach Melba, Caribbean Dawn 3 en Purple Pop die afzonderlijk op elke muur zijn geschilderd.

Tip van experts:

Terwijl uw snoepkleurige muren een speelse sfeer aan de kamer toevoegen, houden uw meubels en accessoires in natuurlijke houten tinten en fris wit om de babykamer eigentijds te houden.

2. Lucky strepen

Een kinderdagverblijf moet rustgevend en kalmerend zijn. Dit is waar bleek groen zoals Pearl Green en warme grijstinten zoals Brume een rol kunnen spelen. Een neutrale witte basis zoals Jasmine White in een kinderkamer geeft kansen om te spelen met kleine doses helderdere kleuren, zoals het schilderen van de rand van een plank in een vrolijke schaduw zoals Summer Sun.

Tip van experts:

Bij het accessoriseren van de babykamer, introduceer interessante zachte texturen voor je baby om mee te spelen als een harige deken of schapenvacht gedrapeerd over een schommelstoel die zeker zijn zintuigen zal stimuleren.

3. Twee erwten in een peul

Soms kan het een hele uitdaging zijn om een ​​ander familielid in een huisje te passen. Dit vraagt ​​om het delen van broers en zussen. Goed nieuws – het samenstellen van een speels kleurenschema dat er zowel voor de babykamer als voor uw peuter goed uitziet, is eenvoudiger dan het klinkt. Dit gestreepte blauwe schema doorloopt een kinderkamer van kinderkamer tot peuterkamer met behulp van Rainbow Dash, Calm Cloud en Skylight Blue.

Tip van experts:

Om een ​​samenhangende uitstraling in een gedeelde slaapkamer voor broers en zussen te behouden, gebruikt u bijpassend beddengoed in zowel de wieg als het peuterbed om de kamer samen te binden.

4. Wieghoek


Als de wieg van je kleintje zijn eigen slaapkamer binnendringt (ofwel omdat je weinig ruimte hebt of gewoon je nieuwe baby in de buurt wilt hebben), is een leuke manier om zowel ouder als baby hun eigen ruimtes te geven door kleurenzones. Het gebruik van een rustige schaduw zoals Mid Shadow om rond het gebied van de kamer te schilderen waar de wieg zit, kan de slaapkamerruimte mentaal verdelen – en laat een beetje ruimte voor je eigen rust.

Tip van experts:

Een andere manier om uw persoonlijke ruimte te maximaliseren, is door een scheidingsgordijn of twee rondom de wieg toe te voegen om uw baby een gezellige hoek te geven. Een andere bonus voor het gebruik van dergelijke gordijnen zijn de geluidsabsorberende eigenschappen, ideaal voor het tenen rond een slapende baby!

5. Blauwe babe

Als je hart is ingesteld op een traditionele blauwe kwekerij (men denkt dat blauw toch de schaduw van ontspanning is, kun je je stressvrije blauwe schema een beetje pit geven door een paar complementaire tinten op te nemen, zoals een sereen groen zoals Pearl Groen en een rustige, lichtgrijze tint zoals Dapple Gray.

Tip van experts:

Gebruik verschillende tinten op aangrenzende muren voor een frisse en eigentijdse uitstraling die niet uitgaat naarmate ze ouder worden. Probeer verschillende tinten op je muren uit met de Dulux Visualizer-app.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *