Interieur verf

De 5 populairste kleuren van de interieurverf

Huiseigenaren vragen ons vaak wat we denken over bepaalde dingen, zoals wat een goede accentmuur zou zijn, welke soorten verf het beste zouden zijn in bepaalde omgevingen en – het vaakst – worden we gevraagd naar welke verfkleuren het populairst zijn. Dus begonnen we kennis te nemen en een lijst bij te houden van de kleuren die we het meest gebruiken bij het schilderen van huizen.

Hier zijn de vijf interieurverfkleuren in het Benjamin Moore-kleurenpalet die we het meest gebruiken:

1. Witte duif

Een ruimte hoeft niet doordrenkt te zijn met felle kleuren om er chique, trendy en chic uit te zien. White Dove biedt een strak uiterlijk zonder te steriel te zijn. Als je andere stukken in je kamer hebt met meer kleur, vormt dit een perfecte neutrale achtergrond. White Dove ziet er ook geweldig uit in entreekamers, gangen, modderkamers en woonkamers.

2. Roxbury-karamel

Wie wil er niet omringd zijn door een kamer vol karamel? Deze rijke kleur is een manier om een ​​neutrale kleur te maken op een manier die niet saai lijkt. Combineer het met een frisse witte bekleding of enkele natuurlijke accenten (zoals een stenen open haard) en je ruimte is ingesteld. Dit is een verfkleur die goed zou werken in een woonkamer, eetkamer of keuken.

3. Wythe Blue

Als u op zoek bent naar een klassieke kleur met een vleugje weelde en veel veelzijdigheid, zoek dan niet verder. In combinatie met witte bekleding geeft Wythe Blue het gevoel dat linnen aan een waslijn hangt om te drogen. In combinatie met een donkerbruine of zwarte verfkleur ziet Wythe Blue er heel eigentijds uit. Deze verfkleur is een rustgevende keuze voor een foyer, slaapkamer, badkamer of kantoor.

4. Monroe Bisque

Monroe Bisque is perfect voor de all-over kleur en is een lichtere neutrale kleur die een kamer niet zal overweldigen. We zien veel van deze verfkleur van huiseigenaren die hun huis voorbereiden voor verkoop, maar het is ook een perfecte kleur voor een logeerkamer, foyer of kelder.

5. Shelburne Buff

Een warme en uitnodigende kleur, Shelburne Buff is een geweldige keuze voor elke woonruimte die u wilt transformeren in een gezellig toevluchtsoord. We hebben deze kleur gezien in elke ruimte, van woonkamer tot eetkamer. Deze kleur ziet er vooral warm uit in badkamers en holen en ontspanningsruimtes.


Hoewel het puur toeval is dat al deze kleuren van verffabrikant Benjamin Moore zijn, toont het hun uithoudingsvermogen en hoe goed ze hun klanten en de trends kennen. We raden ook veel Sherwin-Williams verfkleuren aan, dus als je bij Benjamin Moore niet de perfecte kleur vindt, moet je ook hun brede selectie van andere kwaliteitsverven bekijken.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *