Werken aan de N31

In het kader van de aanleg van de A11 worden vanaf 12 juni een aantal werken uitgevoerd op de N31. In de week van 12 juni wordt de nieuwe rijweg richting Brugge afgewerkt, dit vanaf de Stationsweg tot net voorbij de Blankenbergsesteenweg (N371). Om de toplaag te kunnen aanbrengen moet de tijdelijke afrit naar de Blankenbergsesteenweg afgesloten worden van 12 juni tot en met 14 juni. Op de N31 zelf is er geen hinder. De asfalteringswerken duren twee dagen en het aanbrengen van de markeringen neemt één dag in beslag.  Omrijden kan via de Oostendse Steenweg (N9).

N31 4
Vanaf 15 juni kan de nieuw aangelegde rijweg van de N31 richting Brugge in gebruik genomen worden, weliswaar op 1 rijstrook, zodat de midddenberm verder afgewerkt kan worden. Ook de afrit naar de Blankenbergsesteenweg (N371) is vanaf dan weer toegankelijk.

Aan de nieuwe verkeerswisselaar Brugge-Noord, de aansluiting van de A11 met de N31, dienen er nog werken te gebeuren onder de kleine brug. Hierdoor zal het verkeer op de N31 in de richting van Zeebrugge vanaf 26 juni tot begin augustus lokaal op 1 rijstrook moeten rijden.

 

Voor vlot en veilig verkeer in West-Vlaanderen